Gedurende de herinrichting van het Stationgsgebeid zal de bereikbaarheid van de fietsenstalling wijzigen. Let goed op de borden.

Vanaf zaterdag 4 april 2015 wijzigt de parkeersituatie voor auto's en fietsen, rondom het station van Harderwijk. Op het onderstaande plaatje kunt u zien waar u kunt parkeren en hoe u moet rijden.

De huidige bewaakte fietsenstalling blijft toegangeklijk tot medio 2016. Bij sluiting zal de stallingsvoorziening worden overgenomen door een nieuw te bouwen fietsenstalling, met bewaking, naast de nieuwe P&R.  In de nieuwe fietsenstalling is ruimte voor 1500 fietsen. Aan de zuidzijde van de sporen komt langs het fietspad en dichtbij de tunnelingang ook een buiten fietsenstalling voo zo'n 500 fietsen

klik op de foto voor vergroting

parkeersituatie-2015

 

Openstelling nieuwe P&R zaterdag 4 april 2015

Herinrichting P&R, zaterdag 4 april begin mei

herinrinrichting P&R tot fietsenstalling dinsdag 7 april

Afsluiting fietsenstalling, K&R en Taxistandplaats maandag 13 april

Afsluiting P&R begin mei Westeinde > Weiburglaan afgesloten per 11 mei 2015

 

Gemiddeld pakt ruim veertig procent van de reizigers de fiets naar het station. Om de reis van deur tot deur gemakkelijker en comfortabeler te maken verbetert ProRail samen met regionale en lokale overheden fietsenstallingen bij stations door uitbreiding, betere benutting en vernieuwing. Sinds 1999 zijn er landelijk ruim 350.000 fietsplaatsen nieuw gebouwd en gemoderniseerd op bijna 400 stations. Het aantal stallingsplaatsen is nu zo'n 400.000 en groeit de komende jaren naar ruim 500.000.

Harderwijk heeft ruimte voor de fiets
Bij station Harderwijk kunt u uw fiets stallen de openbare stalling. Hiervoor zijn 900 plaatsen beschikbaar. Het station is ook voorzien van een (bewaakte) zelfservice stalling

 

Fietsenstalling - zelfservice
Adres: Stationsplein 16
3844 KR, Harderwijk

In een zelfservice stalling (ook wel volledig geautomatiseerde stalling genoemd) is geen beheerder aanwezig, maar is er bewaking door middel van beveiligingscamera’s.

Deze stalling is alleen via chip- of abonnementspas toegankelijk. Ook na 1 januari 2015 gebruikt u uw chipknip om toegang tot de stalling te krijgen. Nadat de nieuwe toegangs- en betaalzuil is geplaatst, gebruikt u uw betaalpas (Maestro of Vpay) om toegang tot de stalling te krijgen en betaalt u met uw pas zonder te pinnen (Dip & Go) het reguliere tarief van € 1,30 per dag.

De zelfservice stalling is geopend van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein. Toegang is alleen mogelijk via chipknip of abonnementspas.

zie DiensregelingDiensregeling

 

 

Openstelling nieuwe P&R zaterdag 4 april 2015
Herinrichtingparkeersituatie-2015 Station Harderwijk P&R, zaterdag 4 april begin mei
herinrinrichting P&R tot fietsenstalling dinsdag 7 april
Afsluiting fietsenstalling, K&R en Taxistandplaats maandag 13 april
Afsluiting P&R begin mei
Westeinde > Weiburglaan afgesloten per 11 mei 2015
peiltje-1-stationAanrijroute P&R vanaf 11 mei
peiltje-2-stationTijdelijke inrit P&R april 2015
Let op! Blauwe Zone;
Stationsplein & Stationslaan
Copyright © 2023 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates