Vier dagen extra reistijd tussen Amersfoort - Harderwijk - Zwolle

Station Harderwijk
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

vertrekinformatiebord Harderwijk IMG 20150427203956 914De komende dagen moeten treinreizigers rekening houden met een kwartier tot drie kwartier extra reistijd. Door werkzaamheden bij station Harderwijk rijden er van donderdag tot en met zondag geen intercity treinen tussen Amersfoort en Zwolle. Voor reizigers vanaf station Harderwijk worden op het traject bussen ingezet.

Overstappen
trajectkaartje-amersfoort-7-en-8-meiOp donderdag 7 mei en vrijdag 8 mei rijden er ook geen sprinters tussen Schothorst en Putten, en rijden dan bussen. Op zaterdag en zondag rijden er geen sprinters tussen Schothorst en Nunspeet, ook dan worden er bussen ingezet.

Bussen vanaf Harderwijk
Van zaterdag 9 mei 01.00 uur t/m maandag 11 mei 05.00 uur (treinvrije periode) wordt namelijk door aannemer Reef/Strukton het perron verwijderd, worden damwanden getrild en de bodem geïnjecteerd, kabels en leidingen verlegd en het tijdelijk perron geplaatst.trajectkaartje-amersfoort-9-en-10-mei

Reist u rechtstreeks tussen Amersfoort en Zwolle dan kunt u het beste omreizen via Deventer. Reist u van Rotterdam/Utrecht richting Zwolle, dan kunt u via Amsterdam Zuid reizen.

Wilt u reizen met de trein? Plan dan uw reis op www.ns.nl. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl of telefonisch: 0900-9292 (€ 0,70 per minuut)

 Zie ook Werkzaamheden op Station Harderwijk

Eerder artikel>Werkzaamheden spoor tussen Amersfoort -Harderwijk- Zwolle

Planning 2015
In 2015 zullen er in verschillende perioden werkzaamheden aan het spoor tussen Amersfoort en Zwolle plaatsvinden. De planning is (onder voorbehoud): 
Woensdag 29 juli t/m zondag 2 augustus
Zaterdag 10 en zondag 11 oktober
Zaterdag 19 t/m maandag 21 december

Tijdens deze werkzaamheden is er beperkt treinverkeer en inzet van bussen tussen Amersfoort en Zwolle.

Meer informatie op www.stationharderwijk.nl
of praat mee via Facebook Station Harderwijk

 Bron: NS